Sosyal Medya Ajansı

Sosyal Medya Ajansı

2014 yılından bu yana Türkiye genelinde onlarca markaya Sosyal Medya Yönetimi desteği sunuyor ve müşterilerimizin başarılarına ortak olmanın keyfini çıkartıyoruz. 

Biliyorsunuz ki geleneksel medya'da varlık gösterenler belli kişilerdir ve markalardır ancak dijital medyaplatformları  herkesin kolayca içinde var olacağı belki amatör belki profesyonel bir şekilde varlıklarını sorunsuz bir şekilde devam ettirebilecekleri bir platformdur. Öyle ki her markanın her işlemenin var olduğu bir ortamda doğal olarak rekabette var olmaktadır pazara hakim olmak, yeni müşteriler edinmek isteyen markalar profesyonel sosyal medya ajansları ile çalışmayı tercih ederek amatörlüğün yaratacağı hatalardan kaçınmaktadırlar. 

Peki sizler neden bir sosyal medya ajansı ile çalışmalısınız soru soracak olursanız biz size bu cevapları verebiliriz;

Profesyonellik 

Sosyal medya ve diğer dijital platformlarda var olmak inanılmaz derecede çok kolay ancak bazı hususları doğru yapmak, doğru kitleye ulaşmak, doğru içerikleri oluşturup, doğru adımları atmak bir okadar zordur 1 yıl boyunca hergün sosyal medya'da var olup içerik üreten amatör bir firma 1 sene sonunda hedeflenin yanına yaklaşamayacaktır nedeni ise tecrübe eksikliği, görsel tasarım eksikliği, ipucu eksikliği ve reklam yönetimi bilgisizliği bir diğer örnek ise amatör reklam yöneticilerinin bin lira ile elde ettiği başarıyı sosyal medya ajansları yarı fiyatına daha büyük bir istatistikler ile sonuçlandırır bu da markalara karlılık olarak geri dönerken, müşteri kitleside artırılır.

Grafik Beceri

Bünyemizde 2 adet profesyonel grafikerden her zaman destek olarak yüksek kaliteli görseller üretiyor ve müşterilerin gözüne neyin hitap edeceğini iyi biliyoruz bu yüzden amatör bir sosyal medya yönetiminin doğal olarak önüne geçiyoruz.

Platformlar Konusunda Ayrıntılı Bilgiye Sahibiz 

Facebook, Twitter, Pinterst, İnstagram, Google+, Behance, Youtube, LinkedIn, Tumblr gibi tüm platformların en ince detaylarını biliyoruz, hangi sektörlerin hangi sosyal medya mecrasında olacağına amatörlerden daha iyi karar verebiliyoruz. 

 Örnek olarak sizinle daha önce paylaştığımız  Markalar için Facebook Kullanımında 13 ALtın Kural yazısında ki kurallar gibi her platformun özel yönetim bilgi dökümanları elimizde bulunmaktadır bu yüzden sosyal medyasını yönettiğimiz markaların sosyal medya'da ki başarısını %100 oranında gerçekleştiriyoruz. 

Daha önce ele aldığımız Sosyal Medya Marka Yönetimi okumanızı öneriyoruz.