Sosyal Medya Reklam Yönetimi

Sosyal Medya Reklam Yönetimi

Sosyal medya reklamları internet reklamcılığı işlemlerinin en popülerlerinden biridir. Sosyal medya reklamlarını kullanarak markanız için çok daha fazla kişiyle  iletişime geçebilirsiniz.

Türkiye’de internet kullanan her bir kişinin en az bir sosyal paylaşım sitesine üyeliği bulunmaktadır. Sosyal medya reklamcılığında Facebook, Twitter, Instagram gibi pek çok mecra eş zamanlı olarak kullanılabilmektedir.

Sosyal medya mecraları üzerinden hedef kitlenize uygun reklamlar tanımlayarak stratejinize uygun geri dönüşler alabilirsiniz. Düşük bütçelerle, doğru hedef kitle analizi ve hedefleme sayesinde verimli bir sosyal medya reklam kampanyası yürütebilirsiniz. Bu sebeple de sosyal medya reklamcılığı, son zamanlarda ciddi bir oranda tercih edilmektedir. Özellikle 2016 yılının sonlarına doğru Instagram Reklamları markalar tarafından sıkça tercih edilmeye başlandı.

Sosyal Medya Reklamları Markama Avantaj Sağlar mı?

Doğru hedef kitle analizi ve doğru zamanlama ile etkin ve zamanında reklam gösterimi

Kampanya kırılımlarıyla, farklı söylem ve görsellerle etkili ve optimize edilmiş reklamların gösterilmesi

Etkin raporlama ve kampanya yorumlaması

Sayesinde bütçenizi maksimum verimle kullanıp web site trafiğinizi ve dolaylı yoldan da  satışlarınızı arttırabilirsiniz. Pazar araştırması, kampanyalar ve promosyonlarla reklamlarınızı çeşitlendirerek sektörde fark yaratabilirsiniz.

Facebook,Instagram, Twitter, Youtube, Scorp Reklamları konusunda ekibimizden destek almak için yandaki formu doldurmanız yeterli.

Daha önce ele aldığımız Markalar için dijitalleşmenin okumanızı öneriyoruz.