Sosyal medya reklamları yönetimi

Sosyal medya reklamları yönetimi

İşinizi büyütmek ve daha fazla müşteriye sahip olmak ister misiniz?

Sosyal medya ağlarında kurum, ürün veya öne çıkarmak istediğiniz hizmetlerinizle düşük bütçe ile şeffaf dönüşüm oranı ve etkili sonuç alabilen reklamlarla tatmin edici sonuçlara ulaşabilirsiniz. Hedef kitlenizi bölge, cinsiyet, yaş aralığı gibi  seçeneklerle sınırlandırdığınız da hedefinize doğrudan ayırdığınız bütçeyle ulaşabilirsiniz. Reklamlarınızın etkilerini eş  zamanlı olarak takip ederseniz geri dönüşlerden oldukça memnun kalabilirsiniz.

Facebook Reklam Yönetimi

Facebook reklamları ile düşük bütçe ve  doğru bir hedef kitle filtrelemeleri ile web sayfası ziyaretçi sayınızı ve ürün ve hizmet satışınızı artırıyoruz.

Facebook Reklam Modelleri;

İnternet Sitesine Tıklamalar; Facebook reklamlarını sitenize yönlendirerek site trafiğinize katkı sağlayabilirsiniz. Hedef kitlenizi internet sitenizin önemli kısımlarına veya ürün sayfasına yönlendirebilirsiniz.

 

İnternet Sitesi Dönüşümleri; Hedef kitlenizi; haber bülteninize abone olmasını sağlamak veya ürün satın almak için internet sitenizde belirli eylemler gerçekleştirmelerini sağlamak amacı ile reklamlarınızı optimize edebilirsiniz.

 

Sayfa Gönderisiyle Etkileşim; Sayfanızda yaptığınız paylaşımların etkileşimini (beğenme, yorum, paylaşım, tıklama) arttırabilirsiniz.

 

Sayfa Beğenmeleri; Sayfanızla henüz iletişime geçmemiş ama sizin hedef kitleniz olan kullanıcılara ulaşabilirsiniz.

 

Uygulama Yüklemeleri; Kullanıcıların mobil uygulamanızı yüklemesini ve site uygulamanızı kullanmasını sağlayabilirsiniz.

 

Yerel Bilinirlik; Reklamlarınızın sadece işletmenize yakın olan kullanıcılara gösterilmesini sağlayabilirsiniz. Reklamınıza “Yol tarifi al” butonu ekleyerek reklamı gören kişilere işletmenize nasıl gelebileceklerini gösterebilirsiniz.

 

Etkinlik Yanıtları; Daha fazla yanıt alabilmek için Facebook Etkinliğinizin tanıtımını yapabilirsiniz.

 

Teklif Alımları; Hedef kitlenizin mağazanızdan yararlanabilecekleri indirimleri, kampanya ve diğer fırsatların tanıtımını yaparak normalden daha çok kullanıcıya ulaşabilirsiniz.

 

Video Reklamları; Reklamınızın içerisinde video kullanarak hikayenizi anlatabilirsiniz.

Instagram Reklamları Yönetimi

Butik ürünlerin vazgeçilmez reklam alanı olan Instagram ile ilgi alanlarına göre reklamlar için Facebook kadar etkili bir mecradır. Kısa bir video ile ürün ve hizmetleri potansiyel müşterilere ve rakiplerinizin takipçilerine satış yapabilme imkanı sağlamaktayız.

Instagram reklamlarında  gösterim (CPM) ve tıklama (CPC) başına ödeme seçenekleri mevcuttur. Instagram reklamlarında reklam modeli olarak kullanabileceğiniz 

3 farklı seçenek vardır,

1- Tek resim (Photo Ads),

2- Çoklu resim (Carousel Ads)

3- Video reklam (Video Ads)

 

Linkedin Reklamları Yayınlama Süreci

Linkedin Reklamları

Linkedin reklamları ile hedef kitlenizi ünvan, kariyer geçmişi ve lokasyon kriterleri ile hedefleyebilir, diğer mecralar üzerinde bulunmayan bir derinliğe sahip olabilirsiniz.

  • Reklamlarınız Linkedin.com’da Anasayfa, Profil sayfası, Grup sayfaları, Gelen Kutusu, Arama Sonuç Sayfası gibi alanlarda gösterilir.

  • Reklamlarınız hedef kitlenize uygun Linkedin üyelerine gösterilir. Bir ilanın hedefini belirlemek, reklamınızı görüntülemeye uygun üyelerin kapsamını daraltmak anlamına gelir. Hedefleme seçenekleriniz şunları kapsar: İş ünvanı, Sektör, Ülke, Yaş, Cinsiyet, Kıdem

 

Linkedin Reklam Modelleri;

Text Ads (Metin Reklamlar) ; Ulaşmak istediğiniz profesyonel kitleyi belirleyebildiğiniz bu reklam türünde bütçenizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz.

 

Sponsored Content (Sponsorlu Reklamlar); Sponsorlu reklamlar ile şirket sayfanızda var olan içeriği ön plana çıkararak ya da sıfırdan içerik oluşturarak reklam oluşturabiliyorsunuz. Kapsamlı hedefleme seçenekleri ile doğru hedef kitleye ulaşmak; masaüstü, tablet ve mobilde görünür olmak için bu reklam modelinden faydalanabilirsiniz.

 

Display Ads (Display Reklamla); Linkedin Display Reklamlarda yerleştireceğiniz banner alanların konumlarını ve farklı alternatifli boyutlarını siz belirleyebiliyorsunuz. Banner reklamlar özellikle sitenize trafik çekmek istediğinizde daha da verimli olacaktır.

 

Sponsored InMail (Sponsorlu Linkedin Mailleri); Sponsorlu InMail reklamverenlere 300 milyonun üzerinde Linkedin kullanıcısına e-mail ile ulaşmak için fırsat veriyor. Yine diğer reklam modellerinde olduğu gibi burada da hedefleme yapabiliyorsunuz.

 

Follow Company Ads (Şirket Takip Reklamları); Şirketlerin Linkedin takipçi sayısını artırması için en iyi reklam modellerinden biridir, bu reklam modelinde, şirketler hedef kitlelerini teşvik etmek amacıyla şirketle eşleşmiş şekilde profilinizi gösterir ve şirket ile bu şekilde bağlantı kurmanız amaçlanır.

Daha önce ele aldığımız  İşinizi Büyütmenin En Hızlı Yolu yazısını okumanızı öneriyoruz