İşinizi Dijital Reklamlarla Büyütün

İşinizi Dijital Reklamlarla Büyütün

Hesap optimizasyonu sayesinde reklam ayırdığınız bütçeniz daha verimli hale getirilerek kullanılır, %85'lere varan oranlarda tasarruf yapabilirsiniz. Web tasarımınızı ve hesap yapınızı, anahtar kelimelerinizi veya reklam metinlerinizi; Google içerik ve kalite yönergelerine uyumlu hale getirerek reklam konumunuzu artırabilirsiniz, daha düşük maliyetlerle daha etkili bir reklam yapabilir, daha geniş hedef ve kitlelere ulaşabilirsiniz.

 

GOOGLE ADS & PROFESYONEL EKİP

Reklamlarınız için Google Ads konusunda uzman çok geniş kitleye sahip olan bir ekip ile çalışmanız sizin açınızdan büyük bir olanaktır. Hesabınızın oluşturulması, anahtar kelimelerinizin ve reklamlarınızın hazırlanması,hesap optimizasyonu, arama motoru optimizasyonu ve performans önerileri için kesintisiz yardım alabilirsiniz. Reklam stratejileriniz doğrultusunda alanında uzman olan ekibimiz işinizi kolaylaştırmak için her aşamada size destek verir, iş yükünüzü azaltır.

 

OPTİMİZASYON İLE MAKSİMUM PERFORMANS, MİNİMUM MALİYET

Hesabınız en yüksek performansı elde edebileceğiniz şekilde iyileştirilir. İlgi düzeyi yüksek anahtar kelime seçimleri, etkili reklam metinleri ile yüksek kaliteli reklamlar hazırlanır. Bu sayede eşit reklam bütçesi ile daha yüksek ve aktif ziyaretçi sayılarına erişebilirsiniz, reklamlarınız mümkün olanduğunca en yüksek konumda yer alır. Yüksek kalite ve puan hedefi ile Ads İndirimcisi özelliğinden daha etkin yararlanmanız ve maliyetlerinizin düşmesi mümkün olur. Minimum harcama zorunluluğu yoktur; reklamlar için ödediğiniz ücreti siz belirlersiniz.

Örneğin, reklamınıza 5 TL'lik bir günlük bütçe ve her ziyaretçi için 0,10TL'lik bir maksimum maliyet belirleyebilirsiniz. Reklamınız gösterildiğinde değil, sadece ziyaretçi reklamınıza tıklarsa ücretlendirilirsiniz. Anahtar kelimeleri seçme ve bütçenizi en üst düzeye getirme konusunda bilinçli kararlar verebilmeniz için anahtar kelime trafiği ve maliyet tahminleri veriyoruz.

Daha önce ele aldığımız  Sosyal Medya Pazarlama Stratejisi yazısını okumanızı öneriyoruz